Aanbevolen: Spy camera

Infrarood Straler Camera

Published Apr 05, 22
5 min read

Camerabewaking Installatie Van Hd Tot 4k & Nachtzicht

Dat is uw beperkende factor als het gaat om het installeren van de camera's (Alarmsystemen Aanbieding). Dus in plaats van hem aan een buitenmuur te monteren, kunt u hem misschien aan het plafond van uw veranda monteren. Van daaruit kun je de kabel door de kleine zolder van de veranda leiden en vervolgens naar de hoofdzolder, waar je maar wilt waar je maar wilt.

Sommige kits worden geleverd met een sjabloonsticker die het werk een stuk eenvoudiger maakt. Als die van jou niet wordt geleverd, houd de camera dan tegen de muur of het plafond waar je hem wilt hebben en markeer de gaten met een potlood - Alarmsystemen Aanbieding. Pak je boormachine en een boor en boor waar de bevestigingsschroeven komen.

Meestal moet je een spadebit gebruiken voor het grotere gat, maar misschien kun je een gewone boor vinden die groot genoeg is. Stap drie: leid kabels naar elke cameralocatie Nadat u gaten heeft geboord voor uw camera's, wordt het tijd om de kabel naar al uw cameralocaties te leiden - Alarmsystemen Aanbieding. Dit is ook waar de volgorde van de dingen voor u kan verschillen op basis van uw situatie, maar in wezen boort u gaten door muren of plafonds om kabels te voeren naar waar u ze nodig heeft.

Dus om te beginnen ga ik een kabel nemen en verschillende lengtes doorvoeren naar de randen waar mijn camera's komen (Alarmsystemen Aanbieding). Dit is een stuk gemakkelijker te doen als je stalen vislint hebt - het is erg moeilijk om jezelf fysiek langs de rand van je zolder te lokaliseren, aangezien je dak daar af helt en er een erg krappe ruimte ontstaat om in te werken.

Het is onmogelijk dat ik hier helemaal naar de rand kruip, dus ik heb fish tape dat voor me doen. U kunt de visband in het gat voeren dat u zojuist voor uw camera hebt geboord (Alarmsystemen Aanbieding). Zodra het vistape ver genoeg de zolder in loopt om er gemakkelijker bij te kunnen, plak je het uiteinde van de kabel aan het vistape vast en trek je van buitenaf aan het vistape om de kabel door het gat te halen dat je hebt geboord.Pak vervolgens de vistape uit en verwijder deze, en je kabel is klaar om op je camera aan te sluiten als je klaar bent om hem te installeren. Als u een ethernetkabel gebruikt, moet u dit wellicht doen als ze nog niet zijn geïnstalleerd (Alarmsystemen Aanbieding). Stap vier: leid de kabels naar de DVR-box Zodra u alle kabels op de plaats van elke camera heeft gelegd, is het tijd om al die kabels naar de DVR-box te leiden.

Dit is waar dingen een beetje ingewikkeld kunnen worden, dus als je niet helemaal zeker weet waar je moet beginnen, bel die vriend dan misschien als je dat nog niet hebt gedaan. Hier is al een stuk muur uitgesneden, waardoor ik alle kabels gemakkelijk naar de hoofdzolder kan vissen - Alarmsystemen Aanbieding. In wezen leid ik de kabels van de zolder van mijn garage naar de hoofdzolder die een verdieping hoger is.

Camera Beveiliging - Draadloos pen cameraIk had echter behoorlijk wat geluk met mijn kabeldoorvoeren, aangezien het pad dat ik wilde nemen met alle kabels al was vrijgemaakt door eerdere kabeldoorvoeren, dus ik hoefde geen nieuwe gaten door stijlen of muren te boren. Je hebt misschien niet zoveel geluk. Na dat alles boor ik een gat in het plafond in mijn kast om de kabels door dat gat naar beneden te leiden waar ze de DVR-box ontmoeten.

De meeste hebben montagegaten aan de achterkant, vergelijkbaar met stekkerdozen en overspanningsbeveiligingen. Je kunt het ook gewoon op een bureau of een soort tafelblad laten zitten. Vistape is nodig om kabels door alle muren en plafonds te trekken, en het kan zijn dat u kabels aan de vistape vastplakt, ze erdoor trekt, verwijdert en het proces verschillende keren door meerdere muren herhaalt voordat de kabels uiteindelijk op hun bestemming aankomen .

Het installeren van de camera's neemt elk slechts enkele minuten in beslag. Begin met het verbinden van de kabel die uit het gat komt met de camera zelf. Voer vervolgens het overtollige materiaal weer in het gat. Als je wilt, kun je de verbinding met isolatietape omwikkelen om deze vast te zetten, zodat deze niet per ongeluk losraakt. Alarmsystemen Aanbieding.

Nadat de camera is geïnstalleerd, kunt u enkele grove aanpassingen aan de camera maken door de stelschroeven los te draaien en vervolgens weer vast te draaien wanneer alle aanpassingen zijn gemaakt. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk fijnere aanpassingen moet maken zodra u de liveweergave van de camera daadwerkelijk kunt zien, dus u bent nog niet helemaal klaar met deze stap. Alarmsystemen Aanbieding.

De verbindingen zouden vrij eenvoudig moeten zijn, en zoals je kunt zien, gebruik ik die speciale adapters die ik hierboven heb genoemd. Sluit gewoon elke kabel aan op zijn eigen poort en sluit vervolgens de externe monitor aan op de DVR-box, evenals de muis en het toetsenbord - Hoe werkt een pen camera?. Alarmsystemen Aanbieding. U kunt ook een USB-drive aangesloten laten als u in de toekomst beeldmateriaal wilt exporteren.

Een Pen camera kopen bij Sitcon - Utrecht

Address: Twentehaven 11 3433 PT Nieuwegein
Phone: + 31 (0) 30 6303631
Email: support@sitcon.nl
pen camera

Met mijn systeem bestaat de instelling van de gebruikersinterface uit het aanmaken van een wachtwoord, het instellen van de datum en tijd, en het doorlopen van een korte tutorial over hoe het allemaal werkt. Vanaf daar ben je klaar om te gaan, maar het wordt aanbevolen wat tijd te nemen om door de instellingen te navigeren om bepaalde dingen aan te passen, bijvoorbeeld of je camera's wel of niet 24/7 moeten opnemen of alleen tijdens beweging.

Via de recorder kan er een app worden aangesloten. Op het camerasysteemstaat een barcode en als die met elkaar verbonden zijn kan u vanaf de app op uw smartphone de camera beelden in de gaten houden. Het opslaan van de beeldengaat automatisch via een harde schijf deze gaat in de recorder (Alarmsystemen Aanbieding).

Mr Alarmsystemen NlEr zijn 3 soorten je hebt er één met 8, 14 en 16kanalen dit wilt zeggen dat er zoveel camera’s op aangesloten kunnen worden. Ook het installeren van een camerasysteem is niet simpel als iemand het nognooit heeft gedaan. Want niet alleen het aanleggen van het systeem is lastig maarom de software en de firmware goed te laten werken heb je ook ervaring nodig. Alarmsystemen Aanbieding.

Navigation

Home

Latest Posts

Alarmsystemen - Inbraakbeveiliging - Alfagroup

Published Jan 09, 24
6 min read

Alarmsystemen - Inbraakpreventiewinkel.nl

Published Jan 03, 24
6 min read